Лікарні Рівненщини отримають сучасну діагностичну техніку
Рівненщина

Лікарні Рівненщини отримають сучасну діагностичну техніку

2 листопада 2018, 18:06
0
0
Сподобалось?
0

 У рамках реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей», в управлінні охорони здоров’я Рівненської ОДА відбулося розкриття цінових пропозицій щодо закупівлі медичного обладнання для районних лікарень Рівненщини.

Наразі Група впровадження проекту та Комісія з відбору приступає до оцінки представлених заявок. Після ретельного аналізу оберуть компанію з якою підпишуть контракт щодо постачання медтехніки. Як правило аналіз пропозицій та обрання переможця тендеру займає близько місяця. Усе залежить від кількості пропозицій і від їхньої якості.

В результаті тендеру  техніку отримають 19 медичних закладів в Рівненській області: усі районні лікарні, Рівненська обласна лікарня та дві рівненські міські лікарні.  Ці “медичні обновки” встановлять у кардіологічних відділеннях і завдяки їм медики зможуть відслідковувати стан кровоносної системи пацієнта протягом доби. Крім цього, тредміл-тест дає змогу виміряти показники активності серця та тиск під час навантаження. Комбінація всіх діагностичних пристроїв дає змогу точно встановити діагноз на базі районних та міських медзакладів.

Разом з цим нагадаємо, що нещодавно в рамках проекту Світового банку були закуплені сучасні УЗД – апарати та аналізатори кардіомаркерів, які також будуть передані до кардіологічних відділень районних та міських лікарень краю.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися