Затримали
Рівненщина

Затримали "працівниць держфінустанови"

17 листопада 2018, 18:21
0
0
Сподобалось?
0

Про те, що в селі Богуші Березнівського району підозрілі жіночки намагалися ошукати пенсіонерку, правоохоронцям повідомив очільник сільради. Чоловік розповів, що невідомі представилися співробітницями державної фінансової установи й намагалися «обміняти старі купюри на нові».

На щастя старенька не розгубилася: відрубала чужачкам, що пенсію й так отримала «новими» грішми, тож обміну не потребує.  Тоді «гості» поцікавилися, чи, бува, господиня не має заощаджень у валюті. Коли ж, не витримавши напору, пенсіонерка подзвонила брату, «працівниць фінустанови» як вітром здуло…

Втім, далеко заїхати не судилося.. Поліціянти затримали їхній автомобіль у селі Тишиця. За кермом «ВАЗ 2105» перебував 20-річний житель Хмельницької області, а в салоні — четверо пасажирок: двоє 37-річних і 22-річна уродженка Хмельниччини та 32-річна — із Дубровицького району. Усіх доставили до відділення поліції.

За фактом замаху на шахрайство розпочато досудове розслідування. Правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до вчинення інших злочинів. Слідчим підготовлено клопотання до суду про накладення арешту на транспортний засіб.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися