Рівненщина

Син обікрав батька-пенсіонера

29 січня 2019, 15:22
0
0
Сподобалось?
0

До поліції повідомив 71-річний рівнянин про крадіжку електроінструментів і музичної техніки із його дачного будинку у селі Нова Українка Рівненського району.

На місці події слідчо-оперативна група виявила розбите віконне скло у помешканні, звідки було викрадено циркулярну пилку, dvd-плеєр, програвач платівок і музичні колонки.

У результаті проведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські Рівненського районного відділення поліції встановили, що до злочину причетний 49-річний син. Він проживав у літній кухні на території дачного господарства, де його і застали в стані алкогольного сп’яніння поліцейські. Поцуплене зловмисник устиг продати та обміняти на спиртне.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України вирішуються питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Нині 49-річний чоловік, який уже був раніше судимий за крадіжки та тілесні ушкодження, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За вчинений черговий злочин йому загрожує від трьох до шести років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися