Колишніх засуджений обкрадав церкви
Рівненщина

Колишніх засуджений обкрадав церкви

2 лютого 2019, 15:20
0
0
Сподобалось?
0

Диякон одного зі соборів обласного центру учора, першого лютого, близько 20 години здійснював обхід території, коли почув підозрілі звуки у храмі. На місце події чоловік одразу викликав поліцейських.

Слідчо-оперативна група встановила, що 34-річний уродженець Хмельницької області після закінчення богослужіння заховався у соборі. Коли ж всі двері зачинили, чоловік розпочав «справу». Зловмисник розбив чотири скриньки для пожертв, звідки забрав у кишені лише крупні купюри на загальну суму 7200 гривень. Коли ж чоловік намагався вибити одні із дверей, звуки почув диякон, який обходив територію.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні крадіжки та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

З’ясувалося, що уродженець Хмельниччини вже притягався до кримінальної відповідальності за злочини, вчинені на території інших областей. Крім того, наразі розшукується за скоєння злочинів на Тернопільщині.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися