Рівненщина

У селі біля Рівного завершили добудовувати школу

7 лютого 2019, 11:37
0
0
Сподобалось?
0

У Колоденській ЗОШ І-ІІІ ступенів завершилася добудова внутрішніх санвузлів та роздягалень. Роботи тривали півтора року. Вже цього тижня учні, яких у школі навчається 430, та працівники закладу, матимуть змогу користуватися новими вбиральнями.

«Окрім окремих для хлопчиків і дівчат та персоналу вбиралень, що розміщені на двох поверхах в новому корпусі, було збудовано і кімнату гігієни для жінок, і вбиральню для діток з особливим освітніми потребами. Також облаштували роздягальні для спортивної зали, в яких теж наявні туалети та душові кабінки», - сказав голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.

Готовність об’єкту до здачі також інспектували директор Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА Ярослав Мазярчук, заступник голови Рівненської райдержадміністрації Сергій Подолін, начальник відділу освіти Рівненської райдержадміністрації Олександр Набочук, Корнинський сільський голова Роман Горбатюк-Василейко та директор навчального закладу Тетяна Стецик.

«Приємно те, що майже в усіх школах Рівненського району збудовано внутрішні вбиральні. На черзі – навчальний заклад у селі Рогачів, де вже ведуться роботи», - прокоментував заступник голови Рівненської райдержадміністрації Сергій Подолін.

До слова, в новозбудованому приміщенні «Колоденської ЗОШ І-ІІІ ступенів», що займає площу 400 квадратних метрів, окрім внутрішніх вбиралень та роздягалень, також облаштовують актовий зал. Ще утеплено фасад нового приміщення.

Добудова «Колоденської ЗОШ І-ІІІ ступенів» виконувалася спільно за кошти державного, обласного, районного та сільського бюджетів.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися