Розбійник погрожував патрульним розправою
Рівненщина

Розбійник погрожував патрульним розправою

9 лютого 2019, 16:24
0
0
Сподобалось?
0

Близько третьої години ночі  38-річний рівнянин вкрав пляшку спиртного, погрожуючи ножем адміністратору розважального закладу, а потім — екіпажу патрульної поліції.

Слідчо-оперативна група встановила, що під час затримання чоловіка за вчинене кримінальне правопорушення він дістав ніж і почав погрожувати фізичною розправою, якщо до нього наблизиться хтось із патрульних поліцейських.

Рівнянин на контакт із правоохоронцями не йшов. На попередження про застосування заходів примусу теж не реагував, у результаті чого до порушника поліцейські застосували сльозогінний газ і гумову палицю, якою вибили з його рук ніж, нейтралізувавши подальші небезпечні дії.

Причетного до вчинених кримінальних правопорушень чоловіка доставили до Рівненського відділу поліції. За фактами розбою і погрози насильством працівникам правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням службових обов’язків, розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статей 187, 345 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Відповідно до санкцій інкримінованих статей 38-річному жителю обласного центру загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися