Рівненщина

У Рівному вилучили мисливську зброю та виявили неповнолітніх з ножами

20 лютого 2019, 18:29
0
0
Сподобалось?
0

У місті Рівному в результаті перевірки правомірності зберігання вогнепальної зброї працівниками поліції та нацгвардійцями конфіскували 4 мисливських рушниці.

Планова перевірка відбулася за участі інспекторів з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи відділу превенції Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області  та військовослужбовців частини 3055 2 Галицької бригади Нацгвардії.

У 18 власників зброї перевіряли наявність дозвільних документів на її зберігання та умови її зберігання. В результаті було вилучено 4 одиниці вогнепальної зброї за порушення умов перереєстрації дозволів на носіння та зберігання. Це три мисливські гладкоствольні рушниці і одна нарізна.

Документи за цими фактами передані до суду. В залежності від рішення суду власники зброї понесуть адміністративну відповідальність відповідно до порушень, передбачених ст. 192 КУПАП.

Поліція спільно з військовослужбовцями частини 3055 2 Галицької бригади Нацгвардії затримала двох неповнолітніх за те, що розгулювали містом з холодною зброєю.

Затримання відбулося на вулиці 16 Липня, неподалік дитячої музичної школи. На двох підозрілих молодиків звернув увагу оперуповноважений відділу кримінальної поліції і викликав на допомогу слідчо-оперативну групу та нацгвардійців.

При поверхневому огляді у юнаків виявили два предмети, зовні схожі на ніж та газовий балончик. Виявлені речі правоохоронці вилучили.

Правопорушниками виявилися Олександр В., 2001 р.н., та Станіслав Х., 2002 р.н. Вони були затримані для складання адміністративних протоколів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися