Рівненщина

У Рівненському районі незабаром відкриють новозбудований садочок

27 лютого 2019, 13:18
0
0
Сподобалось?
0

Новозбудований дошкільний навчальний заклад у селищі Оржів Рівненського району, розрахований на 8 груп, незабаром відкриє двері для місцевих дітлахів. На об’єкт із робочим візитом завітали директор Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА Ярослав Мазярчук та голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.

«Оржівський ДНЗ розрахований на 150 дошкільнят. На цей дитсадок місцеві жителі чекали ледь не 20 років! Ми пообіцяли, що в Оржеві буде новий дитячий садочок – і свою обіцянку виконали!  Тепер Оржівський дитсадок буде одним із найкращих дошкільних закладів Рівненського району», - сказав голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.

У приміщенні повністю завершили зовнішні та внутрішні будівельні роботи. Навчальні групи та дитячі спальні облаштували меблями, стіни розмалювали героями мультфільмів. Також в садочку облаштували внутрішні вбиральні, харчоблок, актову та спортивну зали.

Опалюватиме Оржівський ДНЗ модульна котельня. А на території, прилеглій до дитсадка, встановлено ігрові майданчики та альтанки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися