Рівненщина

У Вараші поліцейські розслідують банківські махінації з кредитами

20 березня 2019, 13:17
0
0
Сподобалось?
0

Тридцять три жителі Вараша упродовж місяця звернулися до поліції із заявами про заволодіння їхніми коштами працівниками однієї з філій банку. За фактами привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем триває досудове розслідування.

У ході проведення першопочаткових слідчих дій у кримінальному провадженні поліцейські Вараського відділу встановили, що клієнти банку після оформлення, отримання і погашення кредитів отримали довідки про їх закриття. Однак через деякий час їм почали надходити повідомлення про непогашені позики. Звернувшись у відділення філії банку, вони з’ясували, що видані їм довідки про погашення кредитів фіктивні.

Так, 45-річна місцева жителька у квітні минулого року оформила позику на суму 15 тисяч гривень. Протягом наступних чотирьох місяців вона її погасила і у вересні працівник банку видав довідку, що кредит закритий. Втім, у грудні вона отримала смс-повідомлення про непогашений кредит в сумі 12 500 гривень, а довідка про погашення стосувалася кредиту іншої особи.

У рамках досудового розслідування за частиною 2 статті 191 Кримінального кодексу України слідчі встановлюють усі обставини вчиненого кримінального правопорушення, суму завданого клієнтам збитку, а також і причетність до злочину 23-річної працівниці банку, яка оформляла договори і видавала довідки для усіх потерпілих громадян.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися