Рівненщина

На Рівненщині померло 6-місячне немовля

30 березня 2019, 13:27
2
0
Сподобалось?
0

До поліції учора, 29 березня, близько 17 години повідомили медики швидкої медичної допомоги, що у Костополі за місцем проживання вони констатували смерть шестимісячної дівчинки.

Слідчо-оперативна група на місці події встановили, що 29-річний батько та 17-річна матір перебувають у цивільному шлюбі та виховували доньку.

Учора близько 13:30 лікарі Костопільського медзакладу дитині провели щеплення від поліомієліту та гепатиту. Близько 17 години в немовляти різко погіршився стан здоров’я. Батьки викликали «швидку», втім до їх приїзду дитина померла.

За фактом неналежного виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки для неповнолітнього, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 140 Кримінального кодексу України.

Тіло дитини направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті. За її результатами прийматиметься відповідне процесуальне рішення. Слідчі вилучили із медичного закладу всі необхідні документи та встановлюють обставини трагічної події.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Лікар
    Лікар

    Крім того, того ж дня щеплення проти поліомієліту з того самого 10-дозового флакону було проведено щеплення ще восьми дітям. Стан усіх інших дітей задовільний. Наразі не встановлено зв’язку між вакцинацією та смертю дитини. Просимо ЗМІ користуватись виключно офіційними джерелами інформації щодо події. http://moz.gov.ua/article/news/prichina-raptovoi-smerti-6-misjachnoi-ditini-u-rivnenskij-oblasti--doslidzhuetsja-narazi-zv%E2%80%98jazku-z-vakcinacieju-ne-vstanovleno

    30 березня 2019, 20:22
    Відповісти
    • Марія Мартинюк
      Марія Мартинюк

      Що маля померло через вакцину, повідомили у поліції. Тож ЗМІ поширюють офіційну інформацію!

      30 березня 2019, 20:58
      Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися