На Рівненщині голосують із порушеннями
Рівненщина

На Рівненщині голосують із порушеннями

31 березня 2019, 17:39
0
0
Сподобалось?
0

Сім повідомлень щодо можливого порушення виборчого законодавства упродовж двох годин отримала поліція Рівненщини. Загалом із початку голосування станом на 17.00 зареєстровано 26 події, що стосуються виборів Президента України.

О 15:02 до поліції повідомила голова виборчої дільниці № 916 обласного центру, що мешканець Рівного в приміщенні дільниці вчинив конфлікт та привселюдно порвав бюлетень.

О 15:06 надійшло повідомлення, що у м. Здолбунів поблизу виборчої дільниці №560349 проводиться усне опитування і, на думку заявниці, жительки райцентру, це є порушення таємниці виборів.

О 15:12 надійшло повідомлення від 91-річної рівнянки, що до неї прийшли з дільниці, але не дали їй проголосувати, тому що її не було в списках.

О 15.15 надійшло повідомлення 58-річного місцевого жителя, що у селі Немовичі Сарненського району виборча дільниця не забезпечена ручками.

О 15:30 надійшло повідомлення від спостерігача, що поблизу виборчої дільниці №58 припаркований автомобіль марки БМВ, з якого проводять агітацію за одного з кандитатів в Президенти.

О 15:56 надійшло повідомлення, що перебуваючи на виборчій дільниці у школі № 13 Рівного виявила порушення у кількості квартир в одному з будинків на вул. Князя Романа, де по факту 96 квартир, а вказано 141 квартира.

О 16.20 в ході моніторингу ЗМІ на сайті одного з місцевих телеканалів виявлено інформацію, що на виборчій дільниці №560891 м.Вараш офіційний спостерігач мав при собі агітаційний матеріал, зокрема бейдж із написом щодо приналежності до одного з кандидатів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися