Рівненщина

Поруч із захмелілою мамою - занедбана дитина

4 квітня 2019, 14:46
0
0
Сподобалось?
0

Працівниця міського центру соцслужб повідомила до поліції, що у Вараші 24-річна жінка неналежно виконує материнські обов’язки щодо виховання 4-річного сина.

Працівники сектору реагування патрульної поліції, які одразу виїхали на виклик,  з’ясували, що протягом тижня матір не приводила чотирирічного сина у садочок. Коли до їхнього місця проживання навідались соціальні працівники, жінка, яка перебувала у квартирі з дитиною, на стук у двері не реагувала.

З’ясувалося, що молода матір неодноразово потрапляла у поле зору соціальних служб через зловживання алкоголем, неналежне виконання материнських обов’язків, за що перебувала на обліку. Торік жінка стала на шлях виправлення – влаштувалась на роботу та припинила вживати спиртні напої. Однак, як виявилося. ненадовго. Дізнавшись, що кілька днів поспіль хлопчик не відвідує садочок, а його матір безпричинно не виходить на роботу, соціальні працівники знову забили на сполох.

Аби потрапити до її квартири, на допомогу викликали працівників ДСНС, які автодрабиною через вікно потрапили у помешкання. Лише побачивши рятувальників у власній оселі, господиня відчинила двері для правоохоронців та соціальних працівників. Хлопчик на той момент бавився у кімнаті.

Як виявилось, жінка перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння. Це підтвердив висновок освідчення — 3,15 проміле алкоголю в крові.

Оскільки за таких умов подальше перебування малолітньої дитини вдома було неможливим, хлопчика помістили до дитячого відділення медичного закладу. Соціальні служби вирішуватимуть питання про повторне взяття сім’ї під супровід.

Відносно горе-матері поліцейські склали адміністративний протокол за фактом неналежного виконання батьківських обов’язків за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Протокол направлено на розгляд до місцевого суду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися