Затримали крадія-рецидивіста
Рівненщина

Затримали крадія-рецидивіста

10 квітня 2019, 18:35
0
0
Сподобалось?
0

Близько третьої ночі сьогодні, 10 квітня, 23-річний рівнянин виглянув у вікно, як помітив, що хтось нишпориться у його автівці. Патрульні поліцейські прибули на виклик і допомогли затримати молодика, який виявився причетним до крадіжок.

До свого «Renault 19», припаркованого у будинку багатоповерхівки на вулиці Соборна, чоловік кинувся одразу та повідомив одночасно поліцію. У салоні застав «пасажира», який в авто ретельно все оглядав, увімкнувши музику. Та, коли зловмисник побачив, що його викрили, кинувся тікати.  В цей же час прибув екіпаж патрульних, які допомогли власнику затримати крадія.    

З’ясувалося, що 20-річний житель села Жорнів Дубенського району проник в легковик, підібравши ключа до багажника. У пошуках наживи він «проінспектував» увесь салон. Проте цього разу не встиг нічого вкрасти. Уже згодом оперативникам зізнався, що в ніч на дев’яте квітня він обікрав дві автівки на вулиці Соборна обласного центру: акумулятор та набір ключів — із «ВАЗу»,  ящик горілки, 2000 гривень та банківські картки — із «Volkswagen Caddy».

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції також встановили, що 20-річний чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, за що більше двох років відбував покарання у місцях позбавлення волі. Звільнившись у грудні торік із колонії, так і не зумів залишити злочинне ремесло.

За фактом замаху на крадіжку слідчі проводять досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Поліцейські перевіряють також жителя Дубенського району на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися