Продавав недійсні талони на пальне
Рівненщина

Продавав недійсні талони на пальне

10 травня 2019, 18:38
0
0
Сподобалось?
0

Наразі троє мешканців Рівного звернулись до поліції за допомогою розшукати шахрая, який продавав використані талони на пальне. Поліцейські встановили зловмисника та проводять слідчі дії.

Ще наприкінці березня до поліції повідомила 35-річна жінка, що невідомий молодик підійшов до неї поблизу АЗС на вулиці Євгена Коновальця обласного центру та запропонував придбати талони за зниженою ціною. Жінка на таку привабливу пропозицію погодилась і віддала 900 гривень. Та, коли приїхала заправляти автомобіль, з’ясувалося, що талони вже використані. На гачок афериста в аналогічний спосіб потрапили ще двоє осіб, повідомляють у поліції.

У рамках кримінальних проваджень, розпочатих за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний рівнянин. Він зізнався поліцейським, що збирав використані талони на смітниках поблизу автозаправок, а потім приклеював до них стрічку, схожу на голограму.

Правоохоронці вилучили у нього використані талони, і стрічки, а також підготовлені до продажу «талони».

З’ясувалося, що чоловік потрапив в поле зору правоохоронців ще будучи неповнолітнім та перебував на лаві підсудних за крадіжки, грабежі та розбій.

Поліцейські звертаються до громадян, якщо ви стали жертвою цього афериста, звертайтесь до поліції за адресою: вул. Пушкіна, 4, м. Рівне або телефонуйте за номером 096-647-28-30 та 102.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися