Рівненським спідвеїстам подарували мотоцикли
Рівненщина

Рівненським спідвеїстам подарували мотоцикли

27 травня 2019, 21:01
0
0
Сподобалось?
0

У Рівному відбувся Міжнародний турнір з нагоди 60-річчя спідвею. 

Цього разу на місцевому мототреку змагалися 14 спортсменів з України, Польщі, Латвії та Угорщини. Про це повідомляють у Рівненській ОДА. 

Перемогу у гонках цього разу здобув спідвеїст з Угорщини Норберт Магоші. Срібло і бронза змагань лишилися у Рівному – друге місце посів Марко Левішин, третє – Віталій Лисак. До слова, останній гонщик отримав і Кубок голови ОДА – за волю до перемоги.

В рамках 60-річчя спідвею голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко передав для рівненського спідвейного клубу новий мотоцикл для юніорів, придбаний за кошти обласного бюджету.

«Забагато спідвею не буває, тому ми продовжуємо інвестувати у спорт! Подарований мотоцикл для юніорів – чи не єдина можливість стартувати на чемпіонатах Європи і світу зі спідвею. Мотоцикл з об'ємом двигуна 125 куб. см - один з найпотужніших такого класу», - розповів Олексій Муляренко.

До спортивної події приурочили і подарунок від Рівненської міськради – мотоцикл GM 500, який вручив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження голови Рівненської ОДА 2019 рік на Рівненщині оголошено Роком спідвею. Адже 60 років тому, а саме 24 травня 1959 року, у Рівному відбулися перші змагання зі спідвею.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися