На Рівненщині брат із ножем кинувся на брата
Рівненщина

На Рівненщині брат із ножем кинувся на брата

18 червня 2019, 16:12
0
0
Сподобалось?
0

Із проникаючим ножовим пораненням до лікарні госпіталізували 26-річного жителя села Заслуччя Дубровицького району. Тяжких тіслесних ушкоджень чоловіку завдав на рік старший брат. 

У поліції розповідають, що обоє чоловіків були напідпитку. Коли молодший повернувся додому, старший саме чистив рибу. Зчинилася сварка, яка переросла у бійку. Не довго думаючи, чоловік вдарив брата ножем у живіт.

Потерпілого госпіталізували у відділення інтенсивної терапії районної лікарні із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, вирішується питання про повідомлення 27-річному чоловікові про підозру. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати від п’яти до восьми років.

Як з’ясувалося, причетний до злочину зловмисник, уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини та домашнє насильство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися