У гаражі рівнянина стався вибух: потерпілому ампутували руку
Рівненщина

У гаражі рівнянина стався вибух: потерпілому ампутували руку

5 липня 2019, 15:30
0
0
Сподобалось?
0

Близько 19 години, 4 липня, до приймального відділення Володимирецької лікарні госпіталізували 58-річного жителя села Половлі із відкритим переломом руки та осколковими ранами плеча.  Під час операції чоловіку ампутували руку. 

У поліції розповідаю, що вибух стався у гаражі. На місці події правоохоронці знайшли залишки складової частини боєприпасу до «РПГ-7», які направлені на експертизу. За її результатами буде остаточно відомо, що саме вибухнуло.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках кримінальних проваджень слідчі та експерти встановлюватимуть, яким чином небезпечний предмет потрапив до рук 58-річного місцевого жителя.

Відомо також, що у результаті вибуху отримав контузію і його 18-річний син. Обоє чоловіків госпіталізовані.

Правоохоронці ж неодноразово наголошували на правилах поведінки із підозрілими предметами.

«Якщо ви помітили вибухонебезпечний предмет, у жодному разі не підходьте близько, та тим паче, не рухайте його, — попереджує начальник вибухотехнічного відділу ГУНП Олександр Мамчур. — Першочергові дії, які має виконати кожен, хто виявляє таку знахідку — викликати спецслужби за номером «101», «102» та не допустити до знайденого предмета сторонніх осіб».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися