На Рівненщині затримали авто з перебитими номерами
Рівненщина

На Рівненщині затримали авто з перебитими номерами

11 липня 2019, 15:43
0
0
Сподобалось?
0

Працівники патрульної поліції у селі Лісопіль Костопільського району помітили автомобіль «Jeep Grand Cherokee», у якого були технічні несправності приладів зовнішнього освітлення.

Під час перевірки документів патрульні помітили, що реєстраційний документ не відповідає даному транспортному засобу. Тож інспектори на місце події викликали слідчо-оперативну групу Костопільського відділу поліції, розповідають правоохоронці.

Водій позашляховика — 21-річний рівнянин, надав поліцейським свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, власником якого є інший чоловік, житель обласного центру. Однак з’ясувалося, що наданий документ виданий на автомобіль «BMW 525».

Крім того, державний реєстраційний знак, який був прикріплений до автомобіля «Jeep Grand Cherokee», зареєстрований за автомобілем автомобіль «Renault Master».

Через деякий час на місце події прибув ще один нібито «власник», 29-річний житель Рівного, який запевнив, що авто насправді належить йому.

Поліцейські транспортний засіб вилучили та помістили на територію Костопільського відділу поліції. Вирішується питання про накладення на нього арешту.

За фактом підроблення документів слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 358 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють обставини події.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися