На Рівненщині хлопець до смерті побив вітчима
Рівненщина

На Рівненщині хлопець до смерті побив вітчима

16 липня 2019, 10:25
0
0
Сподобалось?
0

До поліції повідомили медики, що в кареті "швидкої" помер 40-річний житель села Тайкури Рівненського району. Чоловіка без свідомості в місцевій лісопосадці знайшли односельці.

У поліції розповідають, що того дня загиблий гостював зі своєю співмешканкою у рідні. Згодом до них приєднався син жінки. Чоловіки не ладили, оскільки вітчим піднімав руку на цивільну дружину. Між ними зчинилася сварка. 

Аби помститися вітчиму, хлопець покликав на підмогу двох друзів, силоміць запхнули в машину й вивезли в лісовий масив. Молодики били жертву, доки той не втратив свідомість. 

Наразі усі троє затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене за попередньою групою осіб, що призвело до смерті потерпілого) та частиною 2 статті 146 (викрадення людини, вчинене за попередньою групою осіб) Кримінального кодексу України. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися