На Рівненщині засуджений вкрав автомобіля
Рівненщина

На Рівненщині засуджений вкрав автомобіля

25 липня 2019, 16:56
0
0
Сподобалось?
0

Перебуваючи під цілодобовим домашнім арештом за вчинення крадіжки, 20-річний житель села Жорнів Дубенського району викрав у Дубні машину. 

Про зникнення автомобіля «Peugeot J5» о пів на другу ночі повідомив правоохоронців 29-літній власник транспортного засобу, розповідають у відідлі комунікацій поліції Рівненщини.

Протягом двох годин оперативники розшукали атівку у селі Рачин Дубенського району.

У фургоні закипів двигун, що і завадило зловмиснику їхати далі. Із кермувальником чужої автівки поліцейські виявилися знайомі — він перебуває під цілодобовим домашнім арештом і раніше судимий за майнові та аналогічні злочини. Помітивши правоохоронців, молодик намагався втекти.

Слідчо-оперативна група, яку викликали на місце події, у автомобілі виявила рюкзак з викрутками. Одну із них він використав для проникнення у салон.

Нині 20-річний житель села Жорнів затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Також поліцейські готують клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися