На Рівненщині п'яна сутичка закінчилася різаниною
Рівненщина

На Рівненщині п'яна сутичка закінчилася різаниною

29 липня 2019, 17:39
0
0
Сподобалось?
0

Двох мешканців селища Зарічне 27 липня близько 20-ї години госпіталізували до лікарні. У 22-річного чоловіка медики діагностували колото-різану рану поперекової ділянки, а у 62-річного —  закриту черепно-мозкову травму та внутрішньо-мозковий крововилив. Попри вжиті реанімаційні заходи пенсіонер від отриманих травм помер.

Про це повідомляють у відділі комунікацій поліції Рівненщини. 

Поліцейські попередньо встановили, що поблизу місцевого магазину відпочивали дві компанії, в одній із яких старший чоловік напідпитку лаявся та ображав жінку. До нього підійшов і зробив зауваження 22-річний односелець. Між чоловіками виникла сварка і штовханина, у результаті якої пенсіонер упав. Конфлікт вщух, проте ненадовго: 62-річний житель райцентру продовжив нецензурно висловлюватися на адресу молодика. Той не стерпів образ і, коли наблизився до дебошира, отримав удар ножем у спину. Поранений у відповідь наніс тілесні ушкодження нападнику.

Обох потерпілих госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні. Утім, отримані травми виявилися несумісні із життям старшого учасника сутички, який на ранок 28 липня помер.

Слідчі Зарічненського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), у рамках якого встановлюють усі обставини події. Вирішується питання про повідомлення 22-річному чоловікові про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Наразі він перебуває у лікарні.

Санкція статті передбачає позбавлення волі від семи до десяти років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися