Тетяна ЛІТВІНОВА
Рівненщина

Українка, яка зарізала свого чоловіка на очах у власних дітей та заховала тіло у коморі, завагітніла у СІЗО

3 серпня 2019, 14:48
0
2
Сподобалось?
2

Її діти розповіли, як мама зарізала тата на їхніх очах

Рівнянка Тетяна Літвінова, яку підозрюють у вбивстві свого чоловіка Сергія, вчетверте готується стати матір’ю. Жінка завагітніла у слідчому ізоляторі. Ймовірним батьком дитини називають одного з місцевих кримінальних авторитетів.

Батько жертви викинувся з вікна

Сергій Літвінов був у Рівному відомим стилістом-перукарем, мав власний салон краси. Тетяна стала йому другою дружиною. Щойно побралися, обоє були на сьомому небі від щастя. Не лякала молодят 14-річна різниця у віці. Подружжя виховувало двох дітей. Втім у якийсь момент сімейне життя не заладилося – і Літвінови розійшлися. Сергій орендував дружині та дітям окрему квартиру, повністю забезпечував їх фінансово.

Знайомі родини розповідають, що причиною подружніх негараздів було те, що Тетяна надто полюбляла чоловічу увагу. А ще ніколи не відмовляла власним примхам, які не завжди подобалися чоловіку. Кажуть, коли пара роз’їхалася, чи не кожен візит батька до дітей закінчувався скандалом, який влаштовувала жінка. 

На початку лютого 2017 року Сергій Літвінов навідався із продуктами до дітей. Вкотре між ними з дружиною виникла сварка. Причиною конфлікту стало те, що у чоловіка зникла кругленька сума. Оскільки Тетяна збиралася у Єгипет, бо вже мала там нове кохання, запідозрив її. Сусіди чули, як із квартири долинали крики «Рятуйте, мене вбивають!», а потім різко стало тихо. Люди одразу ж кинулися на допомогу, але на стукіт у двері ніхто не відчинив. Ввечері Тетяна влаштувала у помешканні гучну вечірку. За всім цим спостерігали малолітні діти. 

Наступного дня Тетяна Літвінова подзвонила матері й попросила певний час поглядіти малих, а сама похапцем пакувала валізи на літак. Збрехала, що рейс несподівано перенесли, тож не встигла попередити заздалегідь. Збираючись у далеку дорогу, жінка навідалася до чоловіка у салон і забрала із сейфа більше 10 тисяч доларів.

Коли ж Сергій перестав виходити на зв’язок, друзі звернулися у поліцію. Найперше правоохоронці прийшли до його жінки. Під час обшуку в коморі орендованої квартири знайшли мертвого чоловіка, запханого в пакети для сміття. На його тілі було чотири проникаючі ножові поранення. Спершу підозра впала на тещу, яка кілька діб провела в оселі з мертвим зятем. Від ув’язнення бабусю врятували діти,  вони детально розповіли поліцейським, як мама вбивала тата.

Не зміг пережити смерті єдиного сина 77-річний важко хворий батько Сергія. Незадовго після похорону Іван Літвінов викинувся із вікна п’ятого поверху. Свідком самогубства була сусідка.

– Я підбігла до нього, кажу: «Іване, нащо ж ти таке зробив? Гріх!» А він відповів, що йде до сина, – розповідала жінка правоохоронцям.

Після цього злочину мати Тетяни відреклася від неї. Дітей під опіку взяла родина християн- протестантів.

Жінку здав коханець?

Тетяна Літвінова стала головною пі­дозрюваною у вбивстві свого чоловіка. Її оголосили у міжнародний розшук. Затримали  зловмисницю, коли вона прийшла отримати довідку про розлучення з українським чоловіком і вийти заміж за араба. Люди подейкують, що в такий хитрий спосіб її здав єгипетський коханець. Начебто на той момент у Тетяни закінчилися гроші – й вона стала йому не цікава.

До України Літвінова повернулася вагітною. Жінка запевняла, що хлопчик – від Сергія, саме його вона вказала батьком у свідоцтві про народження. Втім мати покійного перукаря не вірить, що третій малюк – її внук. А згодом і підозрювана перестала так категорично наполягати на цьому.

У неофіційних розмовах співробітники слідчого ізолятора багато розповідали про Тетяниного сина. Натомість сама підсудна, кажуть, особливого тепла до дитини не проявляла. Нещодавно малюка забрали від матері. А за кілька днів по тому містом поповзли чутки, що Літвінова знову готується стати мамою!

Із власних джерел у СІЗО нам вдалося дізнатися, що підозрювана в умисному вбивстві перебуває на шостому місці вагітності. Є інформація, що навіть на закритій території Тетяна не була обділена чоловічою увагою. Ймовірним батьком майбутнього малюка називають відомого кримінального авторитета, якого затримали за розбій. Офіційно ж коментувати цей факт у Рівненському СІЗО поки що ніхто не береться. Не вдалося отримати пояснення і в начальника установи, оскільки він не відповідає на телефонні дзвінки.

Марія МАРТИНЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися