Зінаїда ВЕЛИЧКО
Рівненщина

50-річна рівнянка лікується енергією сонця

18 серпня 2019, 16:45
0
1
Сподобалось?
1

Зінаїда Михайлівна Величко з міста Острога Рівненської області – завжди усміхнена, життєрадісна та енергійна. Здається, вона й гадки не має, що таке поганий настрій та хвороби. Втім, зізнається 50-річна жінка, не так давно вона жила у лікарнях, поки не навчилася лікуватися… енергією сонця.

Як розповідає Зінаїда Величко, з дитинства вона не могла похвалитися міцним імунітетом. Найменша зміна погоди одразу ж давалася взнаки: влітку задихалася від спеки, а взимку потерпала від вірусів та застуди. Батьки сподівалися, що, дорослішаючи, дочка переросте хвороби. Втім, із роками доводилося лікувати все нові й нові недуги…

– Скільки операцій я перенесла, годі й злічити. Одна із них, найважча, на серці. Після неї здоров’я й «подалося», сили зовсім не мала. Молила Бога, щоб вижити, – пригадує співрозмовниця. – Традиційне лікування не допомагало, лікарі лише розводили руками. Я ж, шукаючи порятунку, стала їздити до травників, народних цілителів, знахарів та ворожок… Робила тайські вправи, практикувала лікувальне голодування, втім бажаних результатів не було. Якось говорила по телефону із сестрою, яка живе за кордоном, і скаржилася їй на свої болячки. На що вона відповіла: «Та скільки ж можна скиглити? Займися врешті сама своїм здоров’ям!» І розповіла про те, як оздоровитися за допомогою позитивного мислення та сонячної енергії.

Нині цей метод оздоровлення острожанка називає способом життя. І запевняє: завдяки йому вона не просто не хворіє, а й відчуває повну гармонію душі й тіла.

– Найголовнішою формулою здоров’я є те, що людина повинна програмувати себе на позитив, не допускати жодної негативної думки. Мало хто у це вірить, проте мислення дійсно матеріальне, і на що себе налаштуєш, те з тобою і трапиться, – розкриває власні секрети здоров’я Зінаїда Величко. – А ще якомога частіше дивитися на сонце. Не крізь окуляри, а «голими» очима! Справа в тому, що воно несе сильний енергетичний заряд, який всьому дає життя. Дивлячись на сонце, дякуйте за все хороше, що з вами трапляється. Таким чином ви заряджаєтеся позитивними мікро- та макроелементами, які спалюють в організмі весь непотріб.

Особиста методика Зінаїди Величко незвична. Тому, шановні читачі, поставтеся з обережністю і обов’язково порадьтеся з лікарем.

Марія МАРТИНЮК

Живи позитивно!

Конкурс журналістських матеріалів «Дій активно! Живи позитивно!» ініційований Благодійним фондом Олександра Шевченка та Українським журналістським фондом.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися