У Рівному колишній зек обікрав ресторан
Рівненщина

У Рівному колишній зек обікрав ресторан

19 серпня 2019, 16:04
0
0
Сподобалось?
0

Перебуваючи на випробному терміні, 34-річний житель Рівного  обікрав заклад культури, а згодом – один із ресторанів міста, спричинивши матеріальних збитків на загальну суму понад 50 тисяч гривень.

Ще у червні 2017 року за вчинення крадіжок із проникненням у приміщення 34-річного чоловіка засудили на три роки позбавлення волі. Однак у вересні торік суд застосував відносно нього умовно-дострокове звільнення від відбування покарання. Маючи не зняту та не погашену у встановленому порядку судимість, рівнянин знову переступає Закон. Так, 18 лютого цьогоріч близько 20 години зловмисник підібрав кодовий замок, проник до підсобного приміщення закладу культури, звідки викрав ноутбук та екшн-камеру, чим завдав майнової шкоди у розмірі 16 510 гривень, розповідають у відділі комунікацій поліції Рівненщини.

Крім того, 11 липня, близько першої ночі, 34-річний чоловік шляхом пошкодження пластикового вікна проник до ресторану та викрав із каси 35 235 гривень.

У результаті проведених слідчих та розшукових заходів поліцейським Рівненського відділу поліції вдалося вийти на слід зловмисника.

«Чоловікові за обома фактами крадіжок, вчинених із проникненням у приміщення, слідчі повідомили про підозру за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о. начальника Рівненського відділу поліції Іван Теліга. — Також слідчі підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Наразі 34-річний рівнянин перебуває на стаціонарному лікуванні, після завершення якого відбуватиметься судове засідання».

Відповідно до санкції статті підозрюваному загрожує черговий строк — позбавлення волі від трьох до шести років.












Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися