На Рівненщині 15-річну дівчину зґвалтував рідний брат, коли вона доглядала його дітей
Рівненщина

На Рівненщині 15-річну дівчину зґвалтував рідний брат, коли вона доглядала його дітей

13 вересня 2019, 20:43
0
0
Сподобалось?
0

У Рівненській області зґвалтували 15-річну дівчину.

В скоєнні злочину підозрюють кревного родича потерпілої, - передає «Радіо ТРЕК»

Як повідомила прес-секретар Рівненського апеляційного суду Олена Кузменко, інцидент стався ще 22 серпня. 20-річний молодик проживає у Здолбунівському районі. Одружений, виховує двох доньок 2016 та 2018 років народження. У ході судового розгляду з’ясувалося, що його дружина періодично їздить на роботу у Львів. На час її відсутності дітей доглядала 15-річна рідна сестра чоловіка. Тоді й стався злочин. Правоохоронці арештували зловмисника. За ухвалою Здолбунівського районного суду від 23 серпня до нього застосували запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. 

Захисник затриманого просив Рівненський апеляційний суд обрати його підзахисному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за місцем проживання матері. Мовляв, підзахисний активно співпрацює з поліцією у розшуку свідків, з місця проживання зникати не збирається. 

Проте прокурор наголосив, що підозрюваний у злочині - безробітний, не має постійного джерела доходу, зловживає спиртними напоями. А також може впливати на потерпілу з метою зміни нею своїх свідчень, оскільки він свою у скоєному не визнає. 

Сторона обвинувачення запевняє, що на цьому етапі досудового розслідування є достатні підстави вважати, що громадянина обґрунтовано підозрюють у вчиненні особливо тяжкого злочину – зґвалтуванні неповнолітньої особи. 

За це йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Тож Рівненський апеляційний суд залишив рішення районного суду без змін: чоловік буде під вартою строком на 60 діб.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися