Фото ілюстративне
Рівненщина

У Рівному молодик зґвалтував дівчину і намагався отруїти її чадним газом

21 вересня 2019, 12:02
0
0
Сподобалось?
0

У Рівному 24-річний молодик зґвалтував дівчину, після чого відкрив камфори та духовку газової плити на кухні, з яких почав іти газ.

Як зазначає прес-служба прокуратури Рівненської області, злочин стався ще в 2017 році. 

В результаті належного забезпечення Рівненською місцевою прокуратурою публічного обвинувачення у кримінальному провадженні, суд визнав достатніми зібрані органом досудового розслідування докази для винесення обвинувального вироку 24-річному місцевому жителю за ознаками кримінальних правопорушень, таких як замах на умисне вбивство, вчинений способом, небезпечним для життя багатьох осіб, поєднаний зі зґвалтуванням.

В ході судового розгляду прокурор довів, що у вересні 2017 року в нічний час доби обвинувачений зайшов до кімнати потерпілої, яка її винаймала в тій же квартирі, що й він, вдарив її електрошокером та ножем, після чого зґвалтував. 

Потім злочинець відкрив камфори та духовку газової плити на кухні, з яких почав іти газ, та пішов з квартири, зачинивши за собою із зовнішньої сторони замок вхідних дверей, чим створив загрозу вибуху газу.

Однак, потерпілій вдалося вийти з квартири та звернутися за допомогою до сусідів.

Рівненським міським судом ухвалений обвинувальний вирок. Чоловіка засудили до 13 років позбавлення волі. Вирок на даний час законної сили не набрав.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися