У Луцькраді запевнили, що персональні дані для електронного квитка надійно захищені
Рівненщина

У Луцькраді запевнили, що персональні дані для електронного квитка надійно захищені

5 листопада 2019, 15:22
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку при оформлені пільгових та учнівських електронних квитків дотримуються вимог Закону “Про захист персональних даних”.

Про це повідомили у пресслужбі Луцької міської ради.

Неодноразово проводилися наради за участю представників Луцької міської ради, ТОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ”, Управління Служби безпеки України у Волинській області та Управління Держспецзв`язку у Волинській області щодо виконання Закону України “Про захист персональних даних” при запровадженні електронного квитка.

Представники ТОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ” надали усі необхідні документи щодо сертифікації обладнання, захисту мереж, зберігання інформації тощо. Тому всі особисті дані представників пільгової категорії громадян, учнів закладів загальної середньої освіти та їх батьків будуть надійно захищені у відповідності до вимог чинного законодавства.

Інформуємо, що з даних, зазначених у заявах батьків, до бази даних автоматизованої системи обліку та оплати проїзду вноситимуться лише прізвище, ім’я, по батькові дитини, назва населеного пункту (без вулиці, будинку), вид та тип електронного квитка, центр видачі, дата видачі, мобільний телефон, електронна пошта, серія та номер документу-посвідчення, що надає право на пільговий проїзд. Внесені дані не підлягають розповсюдженню, копіюванню, експорту з системи, навіть оператор карткового центру не матиме доступу до інших дій, окрім внесення вищевказаних даних.

Заповнені заяви у картковому центрі не зберігатимуться, а передаватимуться у міську раду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися