Рівняни розпочали боротьбу водіями-хамами, які паркуються де завгодно
Рівненщина

Рівняни розпочали боротьбу водіями-хамами, які паркуються де завгодно

22 серпня 2014, 19:46
0
1
Сподобалось?
1

Жителі Рівного втомилися від безладу на дорогах і, заручившись підтримкою громадських організацій, розпочали боротьбу з недобросовісними водіями, які паркуються, порушуючи правила дорожнього руху. В конкретному випадку мова про відрізок дороги біля супермаркету «Сільпо» за адресою вул. Київська, 69. Рівняни повідомляють, що на пішохідному переході, який знаходиться навпроти центрального входу до супермаркету, постійно паркують свої автомобілі водії таксі, перешкоджаючи нормальному руху інших автомобілів та, зокрема, пішоходів. Люди кажуть, що неодноразово прохали таксистів не створювати проблему, але ті відповідають, що мають право там паркуватися, начебто отримали дозвіл від керівництва супермаркету.

- Натомість правоохоронці відповіли, що ближче ніж за 10 метрів до пішохідного переходу паркуватися не можна і що особовий склад буде пильнувати за цією ділянкою та фіксувати порушення, - коментує ситуацію Дмитро Якимець, голова громадської організації «Рівненський громадський контроль».

До слова, в подібні ситуації мала б втручатися і міська влада, оскільки згідно Закону України «Про дорожній рух» в статі шостій чітко вказується, що вирішення подібних проблем лежить і в її компетенції.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися