Мешканка Рівненщини виграла мільйон у лотерею
Рівненщина

Мешканка Рівненщини виграла мільйон у лотерею

8 вересня 2014, 18:19
0
1
Сподобалось?
1

В Україні стало на одного мільйонера більше. Продавщиці з Рівненщини неймовірно пощастило в останньому розіграші однієї з найпопулярніших в Україні лотерей.

Пані Лідія, так її звуть, йшла до цієї перемоги півтора десятка років, відколи купила перший білет. Причому, йшла не без успіху, адже на її рахунку вже є один вагомий виграш - автомобіль.

- Загалом у лотерею я почала грати, як кажуть, не з легкого життя, - каже переможниця, - мешкала з трьома доньками та онуками в невеликій квартирі в тітки, яка мала серйозні проблеми зі здоров'ям. Тому конче потрібні були гроші. І на прожиток, і на лікування. Грати ж в лотерею почала з поради знайомої, котра виграла 200 гривень. Відтак і я вирішила спробувати щастя. З першого разу виграш становив 10 гривень. Бувало: програвала тривалий час.  Нарешті добряче пофортунило. Що стосується виграних грошей, то їх є де застосувати. Насамперед для підтримки членів сім'ї. Кожного онука треба налаштувати до школи, придбати їм багато різних речей, та й про вищу освіту треба вже зараз думати. Я не маю жодної уяви, як би я змогла підтримувати своїх рідних, продовжуючи працювати продавщицею на ринку. Це просто неймовірне везіння. Бажаю іншим такого ж успіху.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися