Агітаторів закидали яйцями
Рівненщина

Агітаторів закидали яйцями

19 лютого 2019, 18:28
0
1
Сподобалось?
1

Близько 19 години 46-річний чоловік повідомив до поліції, що у селі Гвіздів Корецького району невідомий закидав яйцями агітаційний автомобіль однієї із громадських організацій. Волонтерів нецензурно ображав.

Порушником виявився 24-річний місцевий житель, кажуть у поліції. На нього склали протокол за хуліганство. Матеріали справи правоохоронці направили до суду для прийняття рішення.

За даними правоохоронців, із початку передвиборчої кампанії до поліції надійшло 48 повідомлень про порушення передвиборчої агітації, із яких одне кваліфіковано як кримінальне правопорушення – підкуп виборця. Крім того, складено 21 протокол про вчинені адмінправопорушення: 18 — виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, 1 — порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях та 2 – дрібне хуліганство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися