Демидівка хоче розвивати туризм
Рівненщина

Демидівка хоче розвивати туризм

23 січня 2019, 17:46
0
0
Сподобалось?
0

Демидівська громада почала активну роботу над розвитком туристичної галузі.

Громада має чимало цікавих ідей щодо планування та розвитку різних туристичних маршрутів. Адже на території є чимало цікавих історичних пам’яток, і їх потрібно популяризувати та залучати туристів. Розвиток туризму водночас підніме економічну складову сільського населення.

Представники громади вже стали учасниками проекту «Культурні лідери» яка передбачає проектну роботу у галузі культури та туризму.

 

Аби напрацювати механізм дій секретар ради Демидівської ОТГ Наталія Іщук зустрілася з консультантами Офісу реформ, які працюють в рамках реалізації Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ. Спільно з консультантом з бюджетних питань Людмилою Кушнер розглянули різні варіанти реалізації цього проекту. Водночас Людмила Кушнер зазначила, що розвиток туризму потрібно прописати у стратегії розвитку Демидівської ОТГ. Тоді значно легше планувати та подаватися на різні грантові проекти.

 

Наталія Іщук також розповіла про наміри створити комфортні умови для неформального спілкування та розвитку молоді громади. Зокрема, хочуть створити відкритий простір, із залученням до його роботи молодіжного працівника. Консультанти навели успішні кейси інших громад, де вже втілені подібні проекти, інформує Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися