Рівненщина

До смерті побив матір

4 квітня 2019, 13:56
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці затримали  29-річного молодика з села Тутовичі Сарненського району, який до смерті побив 53-літню матір. Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру та взяття під варту.

За даними правоохоронців, чоловік ніде не працював, зловживав спиртним. «Під мухою» часто дебоширив, бив матір. Подібне повторилося й того злощасного вечора. Проте син був настільки п’яним, що не пам’ятає як і чим бив жінку.

У поліції кажуть, що коли матір не змогла самостійно підвестися з порогу будинку, син пішов до сусідки, аби та покликала фельдшерку. Втім було вже пізно… Від синових побоїв матір померла.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть 53-річної жінки настала внаслідок масивної тупої травми грудної клітки із гострою масивною внутрішньою кровотечею, переломами ребер та ушкодженням органів грудної та черевної порожнини.

За фактом умисного тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Слідчі також готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися