Донеччанин хотів вбити лучанина
Рівненщина

Донеччанин хотів вбити лучанина

3 листопада 2018, 20:01
0
1
Сподобалось?
1

Правоохоронці взяли під варту 44-річного уродженця Донецької області, якого підозрюють у замаху на вбивство. Наразі він мешкає у Рівненському районі. Встановлено, що чоловік зустрічався із двома товаришами – жителями Рівного та Луцька неподалік села Городок Рівненського району. Між чоловіками зав’язалася суперечка. Під час словесної перепалки донеччанин дістав пістолета й почав стріляти. 41-річному лучанину, попри вогнепальні поранення, вдалося втекти. Його 31-річний товариш рівнянин уже кілька днів вважається зниклим безвісти. Поки що поліції вдалося знайти лише спалений у лісосмузі автомобіль, яким друзі приїхали на зустріч зі східняком.

Відомо, що друзі з Луцька та Рівного мали судимості через майнові злочини. Які справи вони мали з донеччанином – не відомо. Останній, до речі, притягувався до відповідальності за крадіжки, угони, розбійні напади та збут наркотиків.

Нині ж зловмиснику інкримінують замах на вбивство. Також вирішується питання щодо оголошення про підозру в підпалі автомобіля.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися