Другий корпус школи в селі на Поліссі вже готовий на 60%
Рівненщина

Другий корпус школи в селі на Поліссі вже готовий на 60%

9 квітня 2019, 21:33
0
0
Сподобалось?
0

Побудова нового навчального корпусу школи в селі Дібрівськ Зарічненського району дозволить вирішити проблеми з місцями та розвантажить класи.

 

Директор сільської школи Василь Ковтунович розповідає, що нині в закладі навчається 401 учень:

 

«Через занадто високе навантаження класів діти повинні тіснитися не тільки в навчальних кабінетах, але й в інших приміщеннях, навіть в актовій залі. Тому, звичайно, дуже важливе спорудження другого корпусу. Батьки, вчителі та учні не приховують своєї цікавості та постійно контролюють, які ж зараз роботи відбуваються на будівельному майданчику. Усе село стежить за цим, бо насправді про розширення школи просили ще багато років тому».

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко у ході робочої поїздки у поліські райони оглянув сільську школу в Дібрівську.

«Наше Полісся славиться своїми багатодітними сім’ями. Родини, де виховують по п’ять і більше дітей, тут не рідкість. Тому є потреба в побудові нового навчального корпусу біля сільської школи. Будівництво, що розпочалось наприкінці 2017 року, активно триває й нині. За цей час вже вдалось звести приміщення майбутнього корпусу, накрити покрівлею та утеплити фасад. Вже вмонтовано вікна, двері та проведено водо- і світломережу. В загальному на об’єкт будівництва передбачено 4 млн. 400 тис грн., зараз вже використано 3 млн. 200 тис грн. », - розповідає Олексій Муляренко.

В новому навчальному корпусі зможуть розміститися учні восьми класів початкової ланки. Також там буде кабінет вчителя, психолога, ігрова кімната, вестибюль та туалети. А в першому корпусі навчатимуться учні старших класів.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися