На Рівненщині лікарів забезпечать комп’ютерами
Рівненщина

На Рівненщині лікарів забезпечать комп’ютерами

18 травня 2018, 18:55
1
0
Сподобалось?
0

Понад 300 одиниць комп’ютерної техніки, серверне та мережеве обладнання для Центру обробки даних, створення робочих місць лікарів вже придбали за 378 тисяч доларів, а це більше 10 мільйонів гривень,  у Рівненській області, - пише сайт Vse.rv. ua.

Кошти на це в області отримали від Світового банку в рамках «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Обласне управління охорони здоров’я  уклало відповідних договір з київською фірмою “ВалТек”, яка стала переможцем торгів з сумою у 378 тисяч доларів. Обладнання має бути доставлено на Рівненщину впродовж 3 місяців.

За словами керівника групи впровадження проекту на Рівненщині Сергія Рибачка, закуплене обладнання працюватиме разом з відповідним програмним забезпеченням,  дозволить об’єднати практично усі медичні заклади області в єдину електронну мережу. В області невдовзі створять єдиний електронний медичний реєстр хворих на серцево-судинні захворювання. Доступ до цього реєстру отримають не тільки більшість лікувальних закладів області, а й сімейні лікарі з сільських амбулаторій

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Василь
    Василь

    По штуці баксів за комп? Там хоч AMD Ryzen 2700X і Radeon Vega 64 стоїть? Інакше я не розумію за що штука баксів за комп.

    18 травня 2018, 20:13
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися