На Рівненщині п`яний водій наїхав на поліцейського
Рівненщина

На Рівненщині п`яний водій наїхав на поліцейського

30 липня 2018, 13:00
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вночі, 30 липня, на дорозі Київ-Чоп, у селі Грушвиця Друга, водій "Ауді" наїхав на поліцейського, коли той оформляв ДТП. 

Як повідомляє Рівне.Медіа за даними відділу комунікації поліції Рівненської області, оперативники встановили, що під час оформлення ДТП, патрульні помітили легковик «Аudi», який мало не збив огороджувальні конуси. Після цього працівники поліції зупинили та поспілкувалися з водієм, вони помітили, що чоловік - нетверезий і запропонували пройти тест на драгері або ж поїхати в медзаклад. 

Однак, чоловік почав їхати вліво, внаслідок чого наїхав на 28-річного лейтенанта. Поліцейський отримав забій гомілки та каретою швидкої був доставлений до лікарні. 

Недобросовісним водієм виявився житель Рівного, теж 28-річний. Нині ж у поліції розпочали досудове розслідування за фактами опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків та насильства щодо працівника правоохоронного органу  За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися