Спорт

Сачко «стріляє» по штангах, Товкацький — по воротах

19 жовтня 2005, 00:00
0
0
Сподобалось?
0
До матчу з “Волинню” дніпропетровське “Дніпро” підійшло з гарним настроєм. В команді нарешті подолано конфлікт між головним тренером Євгеном Кучеревським і деякими ветеранами клубу. На гру в Луцьку «коуч» дніпропетровців включив одного з учасників суперечки Дмитра Михайленка в основний склад, та ще й вручив йому капітанську пов’язку. Проте вже перші хвилини луцького матчу засвідчили, що про закінчення чорної смуги для дніпропетровців говорити ще дуже рано.
А ось “Волинь” потроху набирає хід після серії невдач. Віталій Кварцяний виставив на гру з непоступливим суперником лише двох номінальних захисників – Папа і Омоко. Вже на 15-й хвилині лучани вийшли вперед. Після удару Сачка, який голкіпер дніпропетровців зумів відбити, вдало на добиванні зіграв Ряхн. Першу справжню можливість забити “Дніпро” втратив лише на початку другого тайму. Мелащенко під час подачі кутового переграв голкіпера “Волині” у верховій боротьбі, але влучити з декількох метрів по порожніх воротах не зміг. Потім промахувалися лише лучани. Особливо не щастило капітану “Волині” Василеві Сачку. На 62-й хвилині він отримав пас від Ряхна. На швидкості Василь помчав до воріт суперника і при вході в штрафну від душі приклався до м’яча – удар на себе прийняла штанга. На 74-й хвилині він вдруге упустив можливість подвоїти рахунок. Василь впритул наблизився до воріт “Дніпра” і пробив… знову в стійку воріт. Але “Волинь” таки забила вдруге. Ще один Василь – Товкацький, протягнув м’яча метрів з 50, і вже при вході у штрафний майданчик “Дніпра” його спробував збити з ніг Андрій Русол. Проте Товкацький на ногах встояв, обіграв Куслія і закотив другий м’яч у ворота гостей. Кінцівка матчу видалася драматичною. Дніпряни зуміли за дві хвилини до завершення гри відіграти один м’яч – відзначився Мелащенко.
Інтрига могла одразу ж й згаснути. “Волинь” на 90-й хвилині заробила право на 11-метровий. Пенальті взявся пробивати Корнел Бута, але відправив м’яч над поперечиною. Цей момент засмутив його дружину, яка сидділа у VIP-ложі луцького стадіону. На її очах виступили сльози відчаю, але дуже швидко перетворилися на сльози радощів, бо буквально за хвилину Ігор Іщенко дав фінальний свисток, зафіксувавши перемогу “Волині” з рахунком 2:1.
Сергій КРАЙВАНОВИЧ

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися