На Рівненщині викинули зіпсовані продукти зі Львівщини
Рівненщина

На Рівненщині викинули зіпсовані продукти зі Львівщини

11 квітня 2019, 14:49
0
0
Сподобалось?
0

До поліції дев’ятого та десятого квітня надійшло два повідомлення щодо викинутих у полі зіпсованих хлібопродуктів між селами Гусари та Коти Радивилівського району.

Правоохоронці виїхали на місце події, де виявили непридатну до вживання марковану продукцію одного із хлібокомбінатів Львова.

За результатами проведеної першочергової перевірки слідчі Радивилівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 239 Кримінального кодексу України (забруднення або псування земель). У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють всі обставини події, зокрема особу водія та транспортний засіб. 

Крім того, представники підприємства «Концерн Хлібпром» звернулись до поліції та повідомили, що товариство стало заручником недобросовісного партнерства і проводять власне службове розслідування. Будучи обуреними таким інцидентом, пообіцяли зі свого боку всебічне та активне сприяння правоохоронним органам у викритті порушника та покарання його згідно з чинним законодавством.

Поліцейські у рамках досудового розслідування також звертатимуться до екологічної інспекції з метою визначення ступеня забруднення земель і можливої матеріальної шкоди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися