На узбіччі дороги знайшли вибухонебезпечні предмети
Рівненщина

На узбіччі дороги знайшли вибухонебезпечні предмети

12 грудня 2018, 14:14
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Рівненській області на узбіччі дороги Рівне-Луцьк під час планового обстеження було виявлено 20 набоїв до стрілецької зброї 1 артснаряд калібром 30мм 2 артснаряди 23мм та одну гранату Ф-1 часів Другої світової війни. Дані боєприпаси будуть знищені шляхом підриву у спеціально встановленому місці.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області вкотре звертається до громадян з проханням: у разі виявлення вибухонебезпечних предметів ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номером 101 або 102.

Наголошуємо, що під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється пересувати його; заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати; намагатися самостійно знешкоджувати знахідку; здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, адже практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових впливів та нагрівання.

 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися