Рівненщина

Напав на багатодітну родину

25 березня 2019, 10:17
0
0
Сподобалось?
0

Близько четвертої години ранку житель села Бронне через вікно проник до будинку односельчанки і, застосувавши до неї силу, почав вимагати кошти.

Правоохоронці встановили, що 18-річний хлопець цілу ніч випивав у місцевому барі, а коли гроші закінчилися, пішов шукати «заробітку».

На вулиці Андріївська зловмисник розбив вікно та проник до будинку, де мешкає 28-річна мати та троє її діток. Жінка прокинулася від підозрілих звуків і зрозуміла, що у помешканні хтось є, тому відразу зателефонувала тестю, який живе неподалік.

Непроханого гостя господарка застала у коридорі. На вимогу покинути будинок, він штовхнув і вдарив її та пішов нишпорити в речах.

У шафі нападник знайшов 80 гривень, із ними і залишив оселю. Та на вулиці зустрів тестя, який приїхав рятувати невістку. Між чоловіками виникла сутичка, під час якої з кишені куртки зловмисника випав його паспорт. Хлопець відштовхнув пенсіонера і втік, а потерпілі відразу зателефонували до поліції.

Поліцейські менш ніж за годину розшукали розбійника поблизу місцевого лісу. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі Березнівського відділення поліції готують матеріали для повідомлення нападнику про підозру у вчиненні розбійного нападу, поєднаного з проникненням у житло, за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі строком до дванадцяти років.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися