Рівненщина

Напередодні дня тиші у Рівному поширювали агітацію

19 квітня 2019, 10:48
0
0
Сподобалось?
0

Цієї ночі, 19 квітня, у Рівному поліцейські виявили протиправні дії двох осіб на розповсюдженні агітаційної продукції.

На вулиці Академіка Грушевського близько третьої години ночі патрульні поліцейські помітили 56-річного рівнянина, який розклеював матеріали із символікою одного із кандидатів у президенти, що не мали вихідних даних про тираж та установу, яка здійснила їх друк.

Чоловік скористався конституційним правом та відмовився надавати будь-які пояснення, повідомив про затримання свого адвоката. Правоохоронці доставили жителя обласного центру до Рівненського відділу поліції для складання адміністративного протоколу, передбаченого частиною 2 статті 212-13 КУпАП.

А вже о 04:30 на вулиці Ніла Хасевича екіпаж поліцейських виявив 28-річного молодого чоловіка, який розклеював агітаційні листівки у невстановлених для цього місцях, а саме на електроопорах та парканах. Варто зазначити, що у цьому випадку матеріали мали усі необхідні вихідні дані. Тому за порушення правил благоустрою дільничний офіцер поліції склав на рівнянина матеріали за статтею 152 КУпАП.

Правоохоронці закликають громадян не вдаватися до правопорушень напередодні дня голосування, дотримуватися норм та Законів під час розповсюдження агітації. Також поліцейські нагадують, що завтра, 20 квітня – День тиші, в який заборонена будь-яка агітація.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися