Перший літак з Рівного вилетів до Єгипту
Рівненщина

Перший літак з Рівного вилетів до Єгипту

24 березня 2019, 12:43
0
0
Сподобалось?
0

Рейсом до Шарм-Ель-Шейху стартував сьогодні (24 березня) сезон на рівненському летовищі. На смугу літак приземлився о 12:08, а відлетів по 14 годині. Усього він вміщує 172 пасажирів. Про це йдеться у сюжеті UA.Рівне.

 « Із Мінська ми зазвичай вилітаємо, з Москви. Із Рівного вперше. Такі ж умови, але з Мінська нам було дорожче. Тому Рівне нас зачепило. У нас просто дуже великий аеропорт, а у вас такий маленький, акуратний, не згубишся. Ну годин шість їхали. Взагалі по кількості кілометрів недалеко, але з вашими дорогами їхали довго», – розповіла пасажирка літака Наталія Кєсіль із Білорусі.

На дорікання іноземної гості на дороги Рівненської області відповідає голова облдержадміністрації Олексій Муляренко, який приїхав провести родину на літак.

« Декілька років ми працюємо над дорогою Рівне-Сарни. На великий відсоток вона вже відновлена. В гарній якості. І в цьому році ми продовжимо роботи в цьому напрямку. В минулому році так само в напрямку Прикладників, це в напрямку Брестської області, якщо говорити про Білорусь, так само поклали 10 км нової дороги. Там залишилося ще декілька, щоб повністю з’єднати асфальтом до пункту пропуску "Україна-Білорусь", – каже голова облдержадміністрації Олексій Муляренко.

Зі 172 місць, що вміщує літак, на 35 придбали квитки громадяни Білорусі,- повідомив  директор аеропорту Ігор Насинюк.

«Плануємо з травня рейси і в  Анталію, і також продовжувать Єгипет. Плануємо рейсів 2-3 на тиждень».

Вильоти в Шарм-Ель-Шейх відбуватимуться щосуботи, організовуватиме їх туроператор "Join Up", здійснюватиме авіакомпанія "Буковина" на двох літаках «Mак Дуглас».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися