Підозрюваний у крадіжках житель Млинівщини скоїв черговий злочин
Рівненщина

Підозрюваний у крадіжках житель Млинівщини скоїв черговий злочин

21 лютого 2019, 18:23
0
0
Сподобалось?
0

За три тижні 41-річний житель села Баболоки встиг «попрацювати» як в рідному селі, так і в сусідньому. Лише вчора, 20 лютого, слідчі Млинівського відділу поліції повідомили йому про підозру у крадіжці з проникненням у будинок, як з’ясувалося, що він обікрав ще одне господарство.

Першопочатково зловмисника викрили 31 січня на крадіжці з магазину у рідному селі. Разом зі своїм 19-річним односельцем вони близько 21-ї години проникли усередину, пошкодивши ґрати та розбивши віконне скло. Із торгового закладу викрали грошові кошти і товарно-матеріальні цінності орієнтовно на суму 1,5 тисячі гривень. Їхні злочинні дії запідозрили жителі села, які і викликали поліцію. В аналогічний спосіб проник 41-річний чоловік і до будинку 48-річного жителя села Війниця, звідки викрав тюнер.

Також у рідному селі Баболоки навідався і до господарства 55 річного рівнянина. Зірвавши навісні замки у будинку, де наразі ніхто не проживає, та у підсобному приміщенні викрав плуг і борони.  

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловікові чергової підозри та обрання  запобіжного заходу. Досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України триває. Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися