Рівненщина

Поліцейські затримали раніше судимого зловмисника за побиття пенсіонера

6 січня 2019, 20:30
0
0
Сподобалось?
0

До поліції повідомили медики Дубровицької лікарні, що до них із важкою травмою голови доставлено 77-річного жителя села Орв’яниця.

Поліцейські встановили, що тієї ночі до господарства 77-річного чоловіка спочатку у вікно, а потім у двері постукав невідомий. Господар вважаючи, що то прийшов додому син, не вагаючись відкрив помешкання. Але на порозі стояв знайомий із сусіднього села Билятичі Сарненського району. У стані сильного алкогольного сп’яніння непроханий гість почав завдавати численні удари пенсіонерові, після чого одразу утік. Чоловік зумів зателефонувати до сина, а той коли прибув – викликав «швидку».

Лікарі діагностували у потерпілого відкриту черепно-мозкову травму, перелом кісток склепіння черепа, забій головного мозку, рвану рану коліна. Пенсіонера госпіталізували у нейрохірургічне відділення лікарні Рівного.

Дубровицькі оперативники встановили, що до злочину може бути причетний 47-річний мешканець села Билятич, його знайшли за місцем проживання.

«Зловмисника, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та зґвалтування, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Дубровицього відділення поліції – начальник слідчого відділу Іван Отупор. — Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Слідчим готуються матеріали щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

За скоєне житель села Билятичі знову може опинитися за ґратами, адже санкція інкримінованої чоловіку статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися