Повідомили про стан військовослужбовців, поранених на полігоні
Рівненщина

Повідомили про стан військовослужбовців, поранених на полігоні

11 липня 2018, 17:25
0
0
Сподобалось?
0

Троє військовослужбовців, які були тяжко поранені 6 липня на Рівненському полігоні і одразу ж доставлені у Львівський військовий госпіталь, нині перебувають у задовільному стані, при свідомості і пам’яті.

Як пише radiosvoboda.org, дану інформацію повідомив головний хірург Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Іван Богдан. Також він зазначив, що загроза життю цих військових минула.

«Вже сьогодні всі троє будуть переведені для продовження лікування у відділення. Один із поранених вчора вже самостійно ходив, сьогодні самостійно пересуватимуться ще двоє. Нам вдалось одному військовослужбовцеві зберегти чотири пальці і це завдяки фаховій медичній допомозі після поранення. Наступного тижня плануються наступні операції. Видалятимемо вогнепальні осколки, в одного військового вони у м’яких тканинах, у двох – у головному мозку і ці операції дуже складні. Наразі важко сказати, чи зможуть поранені продовжити службу у ЗСУ», – каже хірург.

Пригадаємо, що 6 липня вранці під час виконання навчально-бойових завдань на Рівненському полігоні вибухнув міномет «Молот». Внаслідок трагедії загинули троє військових, дев’ятеро були поранені, троє були в тяжкому стані і їх перевезли у Львів.

Причиною вибуху називають порушення заходів безпеки і неналежний стан міномета.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися