Рівненщина отримала додаткові мільйони на медицину
Рівненщина

Рівненщина отримала додаткові мільйони на медицину

16 листопада 2018, 09:40
0
0
Сподобалось?
0

Більше 16 мільйонів гривень медичної субвенції додатково отримала Рівненщина.

Ці кошти, разом з попередніми 43 мільйонами, що надійшли тиждень тому, передбачені на гемодіаліз, препарати інсуліну та виплату зарплати лікарів.

Як пояснила заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко, додаткова медична субвенція останні 5 років завжди розподіляється в листопаді. Це так званий резерв медсубвенції для окупованих територій Донецької та Луганської областей. Ці кошти будуть спрямовані в тому числі і для медиків Дубенської ЦРЛ, де на сьогодні у зв’язку із не проведеною оптимізацією закладу найбільш гостро строїть питання із виплатою зарплати.

– Частина медичної субвенції, що надійшла вже сьогодні, дає можливість проплатити заробітну плату серпня та почати виплату вересня. А до кінця листопада надійдуть кошти з області, якими ми оплатимо вересень та жовтень; до середини грудня буде повністю погашено заборгованість з виплати зарплати медикам, - прокоментував голова Дубенської РДА Юрій Парфенюк.

 – Відомо, що державна медична субвенція не покриває сто відсотків потреб області. Саме тому ми зверталися до народних депутатів, які представляють Рівненщину. Знаючи про складну ситуацію в рідному місті, найбільше про Дубенський район клопотала Ірина Луценко, - зазначила Світлана Богатирчук-Кривко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися