Рівненські військові-інженери наводять зруйновані терористами мости
Рівненщина

Рівненські військові-інженери наводять зруйновані терористами мости

20 жовтня 2014, 17:51
0
0
Сподобалось?
0

За час проведення антитерористичної операції терористи зруйнували 55 мостів. З них 16 - залізничні, 36 - шляхопроводи і автомобільні мости та 3 - пішохідні. Інженерними підрозділами сил АТО вже відновлено рух на майже десяти із них. Поблизу окремих мостів, на найважливіших транспортних гілках, які зазнали значних руйнувань, наведено понтонні. Керівництво силами АТО не ставить за мету відновити рух через усі зруйновані бойовиками мости, а лише на тих, де відсутня ймовірність їх використання терористами для здійснення маневрів.

Так нещодавно, військовослужбовці-інженери з Рівненщини, які проходять військову службу у зоні АТО, встановивши 20-метровтй міст через підірваний терористами у липні автомобільний міст над залізницею, поблизу Артемівська, відновили рух автомобільного транспорту на ділянці дороги між Слов'янськом і Дебальцевим.

Начальник інженерних військ Збройних Сил України полковник Василь Пекельний підкреслив, що бойовики частково зруйнували цей міст відступаючи зі Слов'янська. Керівництвом штабу АТО було прийнято рішення про встановлення мосту із комплекту МТУ-20, - додав офіцер.

Міст МТУ-20 - 20-метровий міст, який наводиться на будь-якій ділянці місцевості - будь це водна перешкода, чи, приміром, рів ширина якого до 20 метрів. Такий міст витримує навантаження до 60 тонн.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися