Рівненський «Правий сектор» набирає на навчання групу снайперів для АТО
Рівненщина

Рівненський «Правий сектор» набирає на навчання групу снайперів для АТО

19 грудня 2014, 12:52
0
0
Сподобалось?
0

У суботу, 20 грудня, о 10.00 в Рівному відбудеться останній в цьому році військово-тренувальний вишкіл «Правого Сектору» Рівненщини.

Навчання будуть проходити за такими напрямами: кульова стрільба, правила користування АК, тактика ведення бою, техніка штурму, зачищення приміщень, охорона блокпостів, встановлення розтяжок. Волонтери-медики «Білі Берети» проведуть навчання з тактичної медицини.

За інформацією прес-служби «Правого сектора», на цьому вишколі сформують групу активістів, які навчатимуться на спеціальних курсах снайперської майстерності. Викладатиме їм спеціаліст із зони АТО. Хлопці та дівчата, що пройдуть навчання, будуть працювати в цьому напрямку в зоні АТО.

Тренер з бойового мистецтва ізраїльської армії «Крав мага» пан Ігор проведе майстер-клас з основ самозахисту для волонтерів та активістів. Це розроблена в Ізраїлі військова система рукопашного бою, що акцентується на швидкій нейтралізації загрози в умовах реального життя. Система стала відома після того, як була прийнята на озброєння різними ізраїльськими силовими структурами. На вишколі також діятиме польова кухня.

Для участі на вишколі мирному населенню необхідно зареєструватись за телефонами 098 258 5654, або 093 824 39 49.

Участь у вишколі можуть взяти усі бажаючі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися