Рівненських патрульних розчулив собака, який охороняв покійного господаря-безхатька.
Рівненщина

Рівненських патрульних розчулив собака, який охороняв покійного господаря-безхатька.

19 грудня 2018, 12:33
0
0
Сподобалось?
0

Кілька днів тому в Рівному помер безхатько, який жив на сходах центрального відділення "Укрпошти". Його тіло знайшли перехожі, вони й викликали "швидку" та поліцію.

Прибувши на виклик, правоохоронці розчулилися, що собака, яка завжди ходила з безпритульним чоловіком, навіть після смерті не підпускала людей до нього.

Не стримав емоцій і начальник рівненських "копів" Сергій Мерчук, який залишив на своїй сторінці у "Фейсбук" зворушливий допис:

Він про вірність,і дружбу,якості які на роботі патрульного я бачу дуже рідко в людей...
Неважливо хто твій друг, і який спосіб життя він веде.
Коли вже покійний "друг",з тобою не поділиться останньою крихтою хліба,яку він купував на милість Вашу,він- безхатько,більшість їх любить називати "бомжі", тому що так самостверджуються,бо впевнені що не будуть в такі ситуації. 
Друг який на фото не забрав з карманів покійника останнє,не ділить його майно ,не гризеться через це з рідними(як часто, я з патрульними це бачу між людьми,загиблий ще не охолов, а над ним вже за його нажитки сваряться і бються)
Цей друг вірно сидить поруч і нас не підпускав,ще довгий час,і погляд в нього якись не такий ,він охороняє як і в літку,коли його друг дебоширив ,а ми його заспокоювали він був з ним,і знову ж гарчав і впевнено ластився до безхатька від якого у всіх відраза.
І тут він поруч до останнього,бо він щирий друг...не зважаючи що він простий дворовий собака,але з якостями які багатьом нам людям не відомі!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися