Рівненських школярів запрошують до Польщі
Рівненщина

Рівненських школярів запрошують до Польщі

9 листопада 2018, 17:14
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні до Рівненської міської ради завітала офіційна делегація від Товариства міжкультурної співпраці «Гілка Оливи» (Польща) на чолі з головою Гражиною Мушвіц. Слід зауважити, що це товариство вже давно та тісно співпрацює з міськрадою, проте. цього разу візит був обумовлений налагодженням співробітництва у галузі освіти.

Давніх друзів зустрічали міський голова Рівного Володимир Хомко, начальник управління освіти Василь Харковець, освітяни, повідомляють у прес-службі міської ради.

В ході зустрічі, відбулося підписання умови про співпрацю між навчальними закладами міст, в рамках якої діти з Рівного будуть мати можливість відвідати навчальні заклади Польщі, взаємно ознайомитись із місцевою історією та регіональною культурою країн, обмінятись досвідом, побувати на екскурсіях тощо.

Крім того, завдяки співпраці з головою польської Фундації «Порта Віта» Артуром Урбанчиком та за ініціативи служби у справах дітей міськвиконкому було домовлено про фінансування польської стороною поглибленого вивчення іноземних мов, заняття у спортивних секціях та всебічній підтримці дитини  - сироти, учениці 9 класу ЗОШ №9 Анастасії Білецької.

У свою чергу, пані Гражина пообіцяла, що всебічна підтримка дітей позбавлених батьківського піклування завдяки Фундації буде продовжуватись і надалі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися